Omdat fotografie echt mijn passie is wat ik ook graag doe, zijn mijn prijzen daarop afgestemd.

Normale fotoshoot

Voor een shoot van een uur, is de prijs €75,  exclusief reiskosten (0,29 per kilometer). Je krijgt daarvoor minimaal 15 foto’s  in concept via een ‘wetransfer-link ’ naar jouw emailadres toegezonden. Wil je deze in een specifiek formaat afgedrukt hebben, dan is er een meerprijs (afhankelijk van de grootte en het aantal). Je kunt de door jou geselecteerde foto’s , na betaling,  ook digitaal ontvangen.

Uitgebreide shoot

Wil je een uitgebreide shoot zoals bijvoorbeeld het vastleggen van jullie huwelijksdag of ander feestmoment (van start tot eind) dan is de prijs €1250, exclusief reiskosten (0,29 per kilometer). Wil je alleen de ceremonie vastleggen? Of alleen een gedeelte van het feest? Ook dat is mogelijk. We spreken dan vooraf gezamenlijk een prijs en het aantal foto’s dat je minimaal ontvangt af.

Extra’s
Wil je jouw dag samenvatten in een fotoboek met een gepersonaliseerde cover? Deze kosten bedragen €250.

Daarnaast kun je een specifieke foto ingelijst of op plexiglas ontvangen. De mogelijkheden zijn divers. De meerprijs is afhankelijk van de maat en het product wat jij kiest!

Wil je geen fotoboek maar de foto’s digitaal ontvangen, dat kan: deze worden via een ‘wetransfer-link ’ naar jouw emailadres toegezonden.

Toch liever een afdruk? Dan is de meerprijs afhankelijk van de grootte en het aantal foto’s dat je kiest.